• 1 kopie
  • 3 kopie
  • 13 kopie
  • 11 kopie
  • 9 kopie 2

Bruynzeel Keukens

Sinds juli 2019 is in Bergen op Zoom de meest innovatieve Bruynzeel winkel van Nederland te vinden. Waan jezelf in verschillende leefwerelden en raak geïnspireerd door de keukenopstellingen die geheel volgens de laatste trends zijn ontworpen.

Of je nu inspiratie wilt opdoen, op zoek bent naar gericht advies van een van onze aankoopcoaches of juist lekker zelf aan de slag wil: alles is mogelijk! Zo kun je met onze ontwerphulp jouw eigen keuken ontwerpen, die je vervolgens in een 3D ontwerpstudio kunt bewonderen.

Door te luisteren en mee te denken, creëren wij uiteindelijk samen met jou een keuken die helemaal past bij jouw leefsituatie, stijl en budget. Zodat je jezelf helemaal thuis voelt in jouw keuken. En ook in de winkel willen we dat jij je thuis voelt. De koffie staat dan ook altijd voor je klaar. Over de prijs zijn wij open en eerlijk: onderhandelen is niet nodig en we vragen geen aanbetaling.

Na aankoop produceren wij de keuken in eigen stad: namelijk in onze keukenfabriek in Bergen op Zoom. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, de vervanging van een oude keuken of een lokaal project.

We heten je graag welkom bij Bruynzeel Keukens Bergen op Zoom!

Bekijk onze website: bruynzeelkeukens.nl

Hier vind je ons

 

Nieuws & activiteiten

     
 
In ontwikkeling
 
 
 
Tour afsluiten