• IMG_5705
  • IMG_5706
  • IMG_5707
  • IMG_5709

Bergse Dumphal

Wij zijn een familie bedrijf gevestigd aan de rand van het centrum van Bergen op Zoom, gespecialiseerd in het in- en verkopen van nieuwe en gebruikte goederen. Maar dat is niet het enige wat u bij ons kunt vinden!

Kom ook eens een kijkje nemen in onze legerhoek met een uitgebreid assortiment kleding, messen, darts, survival artikelen en schoenen. Neem alvast een voorproefje en kijk in onze web shop.
Laat je verrassen door ons enorme verf assortiment met lakken, beitsen en latexen van de bekende merken. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor kwasten, verfrollers, schuurpapier en alle andere artikelen welke nodig zijn om je schilderklus tot een prachtig resultaat te maken.

Het gehele jaar hebben wij een ruim assortiment met feestartikelen en feestversieringen en het bergs Vastenavend assortiment zoals, boerenkielen, schorten, rokken, rode zakdoeken, pins en dasspelen. Maar zodra de feestdagen voorbij zijn, beginnen wij met het ombouwen van een gedeelte van onze winkel en zorgen wij dat er een uitgebreid vastenavend / carnavals assortiment in onze winkel te vinden is.

Van feestneus tot compleet pak, van speelgoed trompet tot bruidsjurk.

Bekijk onze website: bergsedumphal.nl

Hier vind je ons

 

Nieuws & activiteiten

     
 
In ontwikkeling
 
 
 
Tour afsluiten